service

Уеб дизайн и разработка

Уебсайтът е необходим инструмент за всяка компания. Страхотните уебсайтове са добре балансирана комбинация от правилното послание и технологии. Ние се фокусираме върху използваемостта, въздействието и постигането на резултати.

service

Разработка на софтуер

Съвременни програмни продукти за управление на бизнеса на средни и големи компании на базата на технологията "Клиент/Сървър" и "Интернет/Интернет" решения в съответствие с водещите световни стандарти в областта на информационните технологии.

service

IT консултации

Подходът ни за успешна разработка на софтуер, освен изключително полезна фаза на проучване и разработка, се фокусира и върху предоставянето на изключителни IT консултации. Както често се случва, първите стъпки от цикъла на развитие, като прототипиране на идеи.

service

SEO оптимизация

Google обработва милиарди търсения всеки ден, а по-голямата част никога не надхвърлят първата страница. Ако не е на върха на класацията, може да се окаже невидим. Можем да изтласкаме уебсайта Ви над вашата конкуренция.

service

Разработка на мобилни приложения

Създаване на специфични решения, използвайки най–новите технологии в мобилните GSM комуникации.

service

Поддръжка

Вие ще получите професионална компютърна поддръжка от нашите специалисти, както на място във Вашия офис, така и дистанционно през интернет.Абонаментната поддръжка е препоръчителна за Вас, в случай, че имате офис или търговски обект, за който безпроблемната работа на компютърните системи е от изключителна важност.

who

За нас

Заедно можем да сбъднем вашите мечти.

Ние сме в състояние да ви предложим услуги, които могат да отговорят на реалните ви бизнес нужди, за да отведете вашата компания там, където сте мечтали.

Нашият уникален подход към развитието предоставя на избраните стартъпи възможност да стартират своите иновации със значително намален бюджет, като същевременно получавате най-модерния софтуер, проектиран, кодиран, хостван и подкрепен чрез нашето споразумение.

ЛУКС СОФТ е ИТ компания, която предоставя широк спектър от софтуерни, хардуерни и маркетингови решения на своите клиенти.

Екипът ни е изграден от професионалисти, натрупали опит в сферата на компютърните системи и технологии, като успешно консултира и подпомага бизнеса на нашите клиенти.

Основният приоритет на компанията е да предлага решения на своите клиенти във всеки един ИТ сегмент, осигурявайки високо качество. Използваме най-новите технологии, за да дадем живот на нашите иновационни решения, web продукти, маркетинг стратегии, приложения и други.

ЛУКС СОФТ слива в едно креативност, иновативност и технологии, за да създаде успешни бизнес комуникационни послания.

Мисията на ЛУКС СОФТ е да предостави професионални уеб услуги за компании в различни индустрии. Високото качество на изработените ИТ решения и агресивната ни ценова политика ни позволиха за кратко време да реализираме успешно много и разнообразни проекти.

Ние създаваме не просто уникални продукти, но се стремим да поддържаме баланса между креативност, технология, ефективност и въображение.

who
who