Създаване на бизнес софтуер, разработен според вашите нужди

Бизнес анализ Уеб проложения IT консултиране

Нашите услуги

Уеб дизайн и разработка

Уебсайтът е необходим инструмент за всяка компания. Страхотните уебсайтове са добре балансирана комбинация от правилното послание и технологии. Ние се фокусираме върху използваемостта, въздействието и постигането на резултати.

Разработка на софтуер

Съвременни програмни продукти за управление на бизнеса на средни и големи компании на базата на технологията "Клиент/Сървър" и "Интернет/Интернет" решения в съответствие с водещите световни стандарти в областта на информационните технологии.

IT консултации

Подходът ни за успешна разработка на софтуер, освен изключително полезна фаза на проучване и разработка, се фокусира и върху предоставянето на изключителни IT консултации. Както често се случва, първите стъпки от цикъла на развитие, като прототипиране на идеи.

SEO оптимизация

Google обработва милиарди търсения всеки ден, а по-голямата част никога не надхвърлят първата страница. Ако не е на върха на класацията, може да се окаже невидим. Можем да изтласкаме уебсайта Ви над вашата конкуренция.

Разработка на мобилни приложения

Създаване на специфични решения, използвайки най–новите технологии в мобилните GSM комуникации.

Поддръжка

Вие ще получите професионална компютърна поддръжка от нашите специалисти, както на място във Вашия офис, така и дистанционно през интернет.Абонаментната поддръжка е препоръчителна за Вас, в случай, че имате офис или търговски обект, за който безпроблемната работа на компютърните системи е от изключителна важност.

За нас

LuxSoft

За нас всяка организация е уникална единица, както и нейните потребности и проблеми. Затова отделяме специално внимание на всичко и на всеки клиент и партньор. Ние създаваме:
Съвременни програмни продукти за управление на бизнеса на средни и големи компании на базата на технологията "Клиент/Сървър" и "Интернет/Интранет" решения в съответствие с водещите световни стандарти в областта на информационните технологии;

Нашата цел е проектирането на бързи и надеждни приложения, удовлетворяващи индивидуалните потребности и изисквания на конкретния клиент.
Усилията ни са насочени към създаване на качествени решения, които да се ползват с лекота от професионалисти в различни сфери, а не само от ИТ специалисти.
Технологиите, които ползваме за разработката на софтуер, осигуряват гъвкавост и възможности за бъдещо развитие на приложенията.
Нашите клиенти могат да разчитат както на стандартизирани, така и на индивидуално разработени решения за изпълнение на техните изисквания.

Управител:
Денис Кьосев
Телефон:
+359 89 66 13 133
Email:
info@luxsoft.org
Facebook:
LuxSoft

За контакти За контакти

Нашите специалисти могат да оказват компетентно и навременно съдействие за решаване на технически въпроси. Ние помагаме на своите партньори в правилния избор на информационните технологии, задоволяващи конкретните им изисквания, хардуерната или софтуерна платформа, цялостна инфраструктура или отделни елементи от нея.


За контакти

Нашите умения

Заедно можем да сбъднем вашите мечти

Ние сме в състояние да ви предложим услуги, които могат да отговорят на реалните ви бизнес нужди, за да отведете вашата компания там, където сте мечтали.
Нашият уникален подход към развитието предоставя на избраните стартъпи възможност да стартират своите иновации със значително намален бюджет, като същевременно получавате най-модерния софтуер, проектиран, кодиран, хостван и подкрепен чрез нашето споразумение.

Свържете се с нас
Уеб дизайн
Проектиране
Кодиране
Поддръжка